Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Sicilië / Milazzo

U bent hier: Landen > Italië > Sicilië / Milazzo

Sicillie milazzo

Reizen naar Milazzo door de noordoostelijke hoek van Sicilië, in de buurt van Messina. De kleine haven heeft een lange geschiedenis, die terug gaat tot de prehistorie.

Hedendaags is de haven bekend, als een haven die fungeert als het belangrijkste knooppunt voor alle boten rondom de Eolische eilanden. Het is een grote en populaire bestemming.

Helaas, zijn er geen luchthavens in de provincie Messina. Er is wel een luchthaven in de buurt, Filippo Eredia is de luchthaven van Catania, dit is zo’n 140 kilomter van Milazzo. De belangrijkste attractie in de stad, zichtbaar vanaf de zee en domineert de hele binnenstad is het Castello di Milazzo. Haar positie hoog boven de stad maakt het mogelijk om een prachtig uitzicht van de hele regio te bekijken. Italiaanse gerechten een geheel met zeevruchten als recept, maar ook met de Arabische invloeden die Siciliaanse keuken karakteriseren als een geheel.

Het kasteel in Milazzo is de gastheer van vele evenementen gedurende de zomermaanden, het perfecte moment om er te zijn als watersporter. Er zijn concerten en toneelstukken. De Madonna della Neve, de lokale patroonheilige van de vissers, wordt gevierd in de eerste week van augustus. Ook een zeer interessant evenement om mee te maken.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van