Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Sardinië / Cannigione

Vaarvakantie Sardinie cannigione

De noordoostelijke hoek van Sardinië lijkt vol te worden met kleine resorts die in opkomst zijn als motorjacht bestemming. Afgezien van Olbia en La Maddalena is Cannigione een ruwe diamant in de buurt van de beroemde Costa Smeralda.

De stad zelf ligt net buiten de oostelijke oever van de golf van Arzachena door een natuurlijke baai, waardoor het perfect voor jachten is om hier te komen per boot. Oorspronkelijk is de stad ontstaan als een vissersdorp, maar de natuurlijke omgeving is niet onopgemerkt gebleven. Nu komen er elk jaar veel watersporters

De luchthaven ligt slechts op 20 km van Olbia. Deze fungeert als de belangrijkste toeristische luchthaven voor de hele Costa Smeralda. Van eind juli tot augustus is het er erg druk, dus zorg ervoor dat u uw vlucht vroeg boekt.

De kleine stad van Cannigione trekt veel toeristen met zijn prachtige stranden, de hoofdstraat met zijn oude huizen, winkels en restaurants en de haven. Allen stralen de exotische mix van Romeinse, Genoan Catalaanse culturen uit.

De hoofdstraat is ook de perfecte plek om een hapje te gaan eten, om wat inkopen te doen. De lokale chefs zijn gespecialiseerd in de eenvoudige, maar smakelijke Sardijnse keuken evenals in een aantal internationale gerechten. Watersporters kunnen ook genieten van een beetje winkelen op de markt, 's avonds langs de waterkant.

 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

Met schipper

Lagoon 630 MY (5cab)
2019 / 19.5 m / 10 pers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van