Snel zoeken

Snel en makkelijk boeken
24-uur per dag online
Bel ons
+31 (0) 50 8200 200
Zoekservice
U zoekt, wij vinden!
.

Motorboot huren Napels

U bent hier: Landen > Italië > Napels

Vaarvakantie vanuit Napels

Napels is een oude en beroemde stad. Het is de grootste stad in Zuid- Italië en daarnaast is het de hoofdstad van de regio Campanië. Het is een aantrekkelijke bestemming omdat het gelegen is in de prachtige baai van Napels, dichtbij de Vesuvius vulkaan.

Als een van de oudste en welvarende steden in de westerse wereld, is het logisch dat het een bloeiende stad is voor kunst, gastronomie, toerisme en echte Italiaanse cultuur, evenals een aantal typisch Italiaanse stereotypen, zoals pizza of Napolitaanse muziek. Hoe dan ook, een bezoek aan deze bestamming zal zeker een prachtige ervaring zijn.

Napels 'International Airport heet Capodichino en is redelijk goed verbonden met het centrum van de stad. U kunt kiezen tussen een shuttle bus (Alibus) of een van de reguliere bussen. U kunt ook een taxi nemen, maar pas op voor de vele auto's die actief zijn zonder vergunning in het gebied.

Het bruisende nachtleven in Napels gaf de geboorte aan de uitdrukking "la dolce vita" dus als u op zoek bent naar een beetje plezier met uw vrienden, dan is dit absoluut de plek voor u. Chique clubs zijn gevestigd in San Pasquale de Chiaia, Lungomare Mergelina en Piazza Sannazzaro, u vindt er ook een aantal zeer leuke wijnbars.


 
wait... Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

Motorjachten

Sea Ray 360 Sun Dancer
2005 / 10 m / 2+2 pers

Met schipper

Fountaine Ipanema 53
2000 / 16 m / 4+2 pers
Falcon 86
2002 / 27 m / 8 pers
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van