Snel zoeken

U bent hier: Landen > Spanje

Vaarvakantie in Spanje

Uw vaarvakantie in Spanje, het huren van motorjachten en motorboten om langs de Spaanse kust te varen begint bij Motorboothuren.nl. Vanuit diverse havens in Spanje kunt u motorboten en motorjachten charteren.

Spanje wordt beschouwd als een van de meest exotische landen in Europa. De Spanjaarden hebben lang geleden de belangrijke dingen van het leven geleerd. Nu hebben ze een relaxte levensstijl die aantrekkelijk is voor veel toeristen.

Het feit dat Spanje zo dicht bij Afrika ligt heeft ervoor gezorgd dat de Arabieren een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van het land. Al deze overblijfselen zijn nog te zien vandaag de dag in de Spaanse steden en bloeiende havens.

Hoewel de Mediterrane kust erg populair is, zijn ook de eilanden erom heen erg populair tijdens de warme maanden. Ibiza, is voor de jeugd de ultieme bestemming. Eilanden als Mallorca, Menorca en de Canarische eilanden en alle andere Spaanse Middellandse- eilanden bieden de perfecte setting voor vakanties op het water.

Omdat het zo'n toeristische hot spot is, is het land redelijk ontspannen als het gaat om mensen toe te laten in het land. Burgers uit de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Zwitserland zijn niet verplicht om de uitvoering van paspoorten en visa, ongeacht het doel en de duur van hun bezoek.

Share
Geografische informatie
Taal     Spaans
Inwoners   46.6 miljoen
Valuta   Euro
Vlag    vlag Spanje
     

.

Revenger 24

Revenger 24
26/09/21: 7 Dagen
Mallorca / Cala D'Or

Revenger 24

Revenger 24
27/09/21: 7 Dagen
Mallorca / Cala D'Or

Revenger 24

Revenger 24
28/09/21: 7 Dagen
Mallorca / Cala D'Or

Revenger 24

Revenger 24
29/09/21: 7 Dagen
Mallorca / Cala D'Or

Revenger 24

Revenger 24
30/09/21: 7 Dagen
Mallorca / Cala D'Or
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van