Snel zoeken

U bent hier: Landen > Italië

Varen in Italië

Wie heeft er niet gehoord van Italië en droomde ervan om daar heen te gaan? Heel eenvoudig, het is een van de meest opwindende, meest historische en meest invloedrijke landen ter wereld als het gaat om voedsel, architectuur en design.

Italië heeft veel kustlijn, in feite ben je daardoor nooit meer dan een uur aan het rijden van de kust. Wat betekent dat varen in italie het mekka is voor elke watersport liefhebber, met een verscheidenheid aan soorten van oevers, variërend van rotsen naar laag stranden.

Van de Ligurische kust in het noorden om over te gaan tot Toscane en tot de Siciliaanse kust, zullen de eventuele reisdagen over het water een feest zijn voor alle zintuigen. Het eiland Sardinië is ook een grote attractie voor toeristen, net als Venetie.

Watersport in Italië

Watersport is een belangrijke factor in Italië Al sinds de Romeinse tijden, toen het grote rijk werd gebouwd. Vandaag de dag al die ervaring van de lokale bevolking een belangrijk hulpmiddel om de beste diensten te kunnen leveren als het gaat om watersportvakanties. Vrijwel eindeloze dagen is het leuk om vast te worden gehouden op de Italiaanse wateren of op het vasteland. Het is al gezegd dat de beste manier om te genieten in Italië is per boot.

De Italianen zijn zeer streng als het gaat om een klein aantal beschermde watersport gebieden. Er zijn 18 van deze gebieden met specifieke milieu belangen. Voor alle bezoekende schepen is verboden te varen in de buurt van de kust (de grens is tussen 1 km en 2 km), vissen, schelpen plukken, zee-planten of een soort van schaal-en schelpdieren, varen met behulp van een motorboot, ankeren, zwemmen of welke vorm van watersport uit te oefenen. Deze gebieden zijn Cinque Terre, Arcipelago Toscano, Isole Tremiti, Miramare, Arcipelago di La Maddalena, Isole Egadische, Isole di Ustica, Proto en de Cesareo Ventatene e Santo Stefano.

Trouw aan haar status als een top vakantiebestemming, zult u merken dat Italianen heel relaxed zijn bij het verwelkomen van haar bezoekers.

Share
Geografische informatie
Taal     Italiaans
Inwoners   58 miljoen
Valuta   Euro
Vlag    vlag Italië
     

.

Lagoon 630 MY (5cab)

Lagoon 630 MY (5cab)
03/07/21: 7 Dagen
Sardinië / Cannigione

Lagoon 630 MY (5cab)

Lagoon 630 MY (5cab)
17/07/21: 7 Dagen
Sardinië / Cannigione

Lagoon 630 MY (5cab)

Lagoon 630 MY (5cab)
04/09/21: 7 Dagen
Salerno

Lagoon 630 MY (5cab)

Lagoon 630 MY (5cab)
11/09/21: 7 Dagen
Salerno

Lagoon 630 MY (5cab)

Lagoon 630 MY (5cab)
18/09/21: 7 Dagen
Salerno
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van