Snel zoeken

U bent hier: Landen > Frankrijk

Motorboot huren in Frankrijk

Motorboot huren in Frankrijk. Zonder dat veel mensen het weten is Frankrijk eigenlijk de meest populaire toeristische bestemming in de hele wereld, meer dan de meeste andere landen alleen al omdat het zo'n breed scala aan attracties en verschillende soorten watersport activiteiten tot haar beschikking heeft. Dus de kans is groot wanneer u iets wilt, dan hebben de Fransen het waarschijnlijk al. Van Parijs naar de Alpen en van de Alpen tot aan de Franse Rivièra, er is voor iedereen wel iets waar hij of zij van kan genieten.

Een andere grote publiekstrekker in Frankrijk is de Riviera, of de Cote d'Azur. De Fransen zelf noemen het een verwijzing naar de kleur van de Middellandse Zee. Het loopt van de stad Menton in de buurt van de Italiaanse grens helemaal door naar Hyères in West- Frankrijk. De populariteit groeide voortdurend. Dit is al sinds de 18e eeuw, toen de Britse en Russische toeristen er hun favoriete kuuroord van maakten. Vandaag de dag is het niet alleen een speeltuin voor rijken en beroemdheden, het is ook een topbestemming voor een watersport vakantie.

Er zijn tal van plekken langs de kust waar u kunt genieten van een wel verdiende vakantie. Op de ene plek meer dan op de andere, maar de grote hoeveelheid aan mooie kust plaatsen hoeft geen belemmering vormen voor een ideale vakantie. U vindt glitter en glammer in steden als Monte Carlo, Saint Tropez en Cannes, terwijl plaatsen als Nice, Marseille Hyeres meer toegankelijk en rustiger zijn.

Vanuit het mondaine Monaco kunnen we u bijpassende service bieden met de (bemande) Aicon 64, 72 en 85. Motorjachten van resp. 20, 23 en 27 meter. Zeer luxueuze schepen voor een vakantie in vorstelijke sfeer met familie of zakenrelaties.

Bij de stranden van de Côte d'Azur krijgt u tijdens de zomer maanden soms wel te maken met veel drukte. sommige watersportvakantiegangers gaan daarom naar het Franse eiland Corsica. Het unieke eiland heeft het imago en herinneringen aan een grote man, namelijk Napoleon Bonaparte weegt nog steeds zwaar, maar de ruige schoonheid van het Corsicaanse landschap en de rustieke sfeer kan niet worden ontkend. In steden als Ajaccio, Bastia, Calvi en Propriano komt een breed scala van toeristen al jaren.

Omdat de watersport al zo'n lange geschiedenis heeft in Frankrijk zijn er veel boten te verkrijgen voor een watersportvakantie in Frankrijk op elk gewenst moment. Pleziervaartuigen zijn in het bijzonder talrijk rondom de Middellandse Zee als liefhebber zie je de jachten afgemeerd in diverse jachthavens.

Last minute motorboot huren Frankrijk

Bent u op zoek naar een koopje, goedkoepe motorbootvakantie in Frankrijk en wilt u op korte termijn naar het zonnige Frankrijk? Kijk dan eens op onze lastminute pagina met alle motorjacht aanbiedingen voor Frankijk.

Heb ik een vaarbewijs nodig in Frankrijk?

Om te weten of u over de juiste schipperspapieren beschikt kunt u kijken op de FAQ pagina.

Share
Geografische informatie
Taal     Frans
Inwoners   62 miljoen
Valuta   Euro
Vlag    vlag Frankrijk
     

.
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van