Snel zoeken

Motorboot huren Motorboten

U bent hier: Merken
Overzicht motorboot merken

Een speciaal motorjacht huren

Wanneer u een speciefieke voorkeur heft voor een bepaald merk of type jacht dan kunt u in de lijst hieronder ieder merk selecteren. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle jachten van het betreffende merk uit ons wereldwijde aanbod. Met daarbij een opgave van de plaatsen waar het betreffende jacht wordt verhuurd.

Als u een jacht selecteerd krijgt u aanvullende informatie over bijvoorbeeld het aantal slaapplaatsen, diepgang etc. Een stap verder kunt u het schip zelfs online reserveren. Motorjacht merken


Veel watersporters willen van elkaar weten over het hoe en wat van een schip. Vaart het schip nou nog een beetje, dit zijn vragen die vele watersporters op de lippen ligt Toch? Of komt u toch voor het zonnedek en de luxe keuken aan boord? Scheepswerven willen een zo’n grootst mogelijke doelgroep aanspreken, maar hierdoor bouwen veel werven op elkaar lijkende motorjachten.

Toch zijn niet alle motorjachten het zelfde, al zou je dat soms wel denken. Bij Motorboothuren.nl hebben we een duidelijke mening over de verschillen tussen bepaalde merken. Wij zouden die mening graag aanvullen met u eigen ervaringen. Heeft u ervaringen met een bepaald type motorjacht omdat u deze heft gehuurd of omdat u eigenaar van een schip bent laat het ons dan weten, wij horen dit graag. Deel uw ervaringen met ons en uw collega watersporters. De verslagen over motorjachten zijn in de betreffende sectie van het merkenoverzicht weergegeven. Bent u op zoek naar een specifieke werf? Een specifieke boot van een werf kunt u vinden via het volgende overzicht.
Share
.
© 2010 Motorboothuren.nl - Alle rechten voorbehouden  -   onderedeel van